INLOGGEN Bel mij terug

Wie zijn wij?

Ons team van betrokken en deskundige professionals heeft jaren aan ervaring binnen vermogensadvies en -beheer en financiële planning. Zij hebben zonder uitzondering voor toonaangevende bedrijven gewerkt, publiceren regelmatig in vaktijdschriften en hebben boeken geschreven over hun specifieke vakgebied.

Arnaud StütterheimArnaud Stütterheim

Managing Partner

Arnaud startte in 1996 bij Delta Lloyd als bedrijfsanalyst. Hij werkte bij Threadneedle International Fund Management SA en bij Fortis Private Investment Management. Arnaud is afgestudeerd in de Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft meerdere Nederlandse en Amerikaanse beleggingsopleidingen doorlopen.
M. 06 – 40 01 16 44 | LinkedIn
arnaud@persist.nl

Jigal MarkuszowerJigal Markuszower

Managing Partner

Begon in 1999 op de private banking-afdeling van de Bank Leumi Israël om vervolgens door te groeien als Financieel Adviseur bij Banque Artesia. Voordat Jigal startte met Persist werkte hij bij Fortis Private Investment Management als Investment Professional. Jigal is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
M. 06 – 11 35 46 21 | LinkedIn
jigal@persist.nl

Alexander van HoogenhuyzeAlexander van Hoogenhuijze

Senior Beleggingsadviseur

Alexander startte in 1980 bij Bank Mees & Hope om in 1989 de overstap te maken naar Pierson Heldering & Pierson en MeesPierson. In 2002 stapte hij over naar Dryden Wealth Management wat overging in Fortis Private Investment Management. Alexander is als senior beleggingsadviseur verbonden aan Persist.
M. 06 – 51 39 12 42 | LinkedIn
alexander@persist.nl

MichelMichel Willems

Senior Beleggingsadviseur

Michel begon in 1986 bij Banque Paribas en heeft gewerkt voor Bank Mees & Hope, Kas Associatie en GE Artesia Bank. Michel is als senior beleggingsadviseur verbonden aan Persist.
M. 06 – 44 16 93 13 | LinkedIn
michel@persist.nl

Judith Gerritsen

Office Manager

Judith startte in 1997 bij Bank Labouchere als junior secretaresse vermogensbeheer en groeide door tot mid-office medewerker vermogensbeheer. Ze is daarna gaan werken bij Effectenbank Stroeve en vervolgens bij Fortis Private Investment Management Ltd als Client Service Assistant. Judith heeft de opleiding PR-assistent bij Schoevers voltooid.

T. 020-426 58 77   judith@persist.nl

Translate »