INLOGGEN Bel mij terug

Wie zijn wij?

Ons team van betrokken en deskundige professionals heeft jaren aan ervaring binnen vermogensadvies en -beheer en financiële planning. Zij hebben zonder uitzondering voor toonaangevende bedrijven gewerkt, publiceren regelmatig in landelijke dagbladen en vaktijdschriften en hebben boeken geschreven over hun specifieke vakgebied.

Arnaud StütterheimArnaud Stütterheim
Managing Partner

Arnaud startte in 1996 bij Delta Lloyd als bedrijfsanalyst. Hij werkte bij Threadneedle International Fund Management SA en bij Fortis Private Investment Management. Arnaud is afgestudeerd in de Economische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft meerdere Nederlandse en Amerikaanse beleggingscursussen doorlopen.
M. 06 – 40 01 16 44 | LinkedIn
arnaud@persist.nl

Jigal MarkuszowerJigal Markuszower
Managing Partner

Begon in 1999 op de private banking-afdeling van de Bank Leumi Israël om vervolgens door te groeien als Financieel Adviseur bij Banque Artesia. Voordat Jigal startte met Persist werkte hij bij Fortis Private Investment Management als Investment Professional. Jigal is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
M. 06 – 11 35 46 21 | LinkedIn
jigal@persist.nl

Michael TooropMichael Toorop
Managing Partner

Michael startte in 1978 bij Bache Halsey Stuart Shields & Co, wat na een aantal overnames overging in Fortis Private Investment Management. Hij schreef ruim 25 jaar columns voor de Financiële Telegraaf en publiceerde in Het Parool en de Volkskrant. Michael is co-auteur van het boek Hoe wordt ik financieel regisseur van de vermogende klant?
M. 06 – 53 92 28 60 | LinkedIn
michael@persist.nl

Alexander van HoogenhuyzeAlexander van Hoogenhuyze
Senior Beleggingsadviseur

Alexander startte in1980 bij Bank Mees & Hope om in 1989 de overstap te maken naar Pierson Heldering & Pierson en MeesPierson. In 2002 stapte hij over naar Dryden Wealth Management wat overging in Fortis Private Investment Management. Alexander is als senior vermogensbeheerder verbonden aan Persist.
M. 06 – 51 39 12 42 | LinkedIn
alexander@persist.nl

Michel WillemsMichel Willems
Senior Beleggingsadviseur

Michel begon in 1986 bij Banque Paribas en heeft gewerkt voor Bank Mees & Hope, Kas Associatie en GE Artesia Bank. Michel is als senior beleggingsadviseur verbonden aan Persist.
M. 06 – 44 16 93 13 | LinkedIn
michel@persist.nl