INLOGGEN Bel mij terug

Vermogensbeheer

Voor elke portefeuille geldt dat deze in goed overleg wordt opgebouwd om zo tot een samenstelling te komen die past bij uw wensen en doelstellingen. Wij houden de markt permanent in de gaten en houden u op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt, politiek en samenleving al naargelang uw behoefte aan informatie.

Bij obligaties kijken wij zorgvuldig naar de looptijden in relatie tot een verwachte cashflow behoefte, de risico’s en het effectief rendement. Bij aandelen spreiden we onder meer over verschillende beleggingsstijlen, regio’s en over zowel kleine als grote bedrijven. Buiten de bekende vormen van beleggen denken wij ook graag met u mee over alternatieven. Daarbij kan worden gedacht aan onroerend goed, grondstoffen en private equity.

Wanneer u niet zelf uw beleggingsbeslissingen kan of wilt nemen op momenten dat dit nodig is, is vermogensbeheer voor u wellicht het meest geschikt. Persist biedt vermogensbeheer aan in verschillende varianten. Zo zijn er portefeuilles die bestaan uit beleggingsfondsen, indextrackers of een combinatie daarvan.

U kunt voor individueel vermogensbeheer ook gebruik maken van diverse Amerikaanse gerenommeerde institutionele beheerders die in Nederland uitsluitend via Persist toegankelijk zijn voor  particuliere cliënten. Deze vorm van vermogensbeheer noemen wij de ‘Separately Managed Accopunts’ (SMA).

Een SMA effectenrekening is een portefeuille van individuele effecten die voor u wordt beheerd door een institutionele vermogensbeheerder. De individuele effecten staan op uw naam in uw eigen effectenrekening en niet samen met heel veel andere beleggers zoals bij beleggingsfondsen of indextrackers. SMA biedt u het eigendom, de controle en de transparantie die u verdient. Deze individuele benadering biedt tevens mogelijkheden om het beheer aan uw wensen aan te passen en kunt u de buitenlandse dividendbelasting verrekenen op uw aangifte.

Translate »