INLOGGEN Bel mij terug

Persoonlijk advies

Persist is een onafhankelijke vermogensbeheerder en beleggingsadviseur, die niet gelieerd is aan een andere financiële instelling. Bovendien biedt Persist geen eigen huisfondsen aan, zodat u weet dat ons advies objectief is. U kunt uw portefeuille aanhouden bij een van de depotbanken in Nederland of de Verenigde Staten met wie wij samenwerken of in sommige gevallen bij uw eigen bank.

Met ons beleggingsadvies probeert Persist u te helpen om uw financiële doel te bereiken. Wij informeren en adviseren u, maar u neemt de uiteindelijke beleggingsbeslissing.

Alvorens u van advies te kunnen dienen inventariseren wij eerst uw beleggingsdoel en kijken naar de beleggingsrisico’s die u wel of niet wilt lopen. In overleg met u bepalen we de beleggingsstrategie die nodig is om uw doel te bereiken. Wij monitoren de markt en de mogelijkheden en adviseren u over de beleggingsproducten en de verdeling binnen uw beleggingsportefeuille.

Beleggingsadvies is in de regel geschikt voor beleggers die willen sparren met ons als ervaren adviseurs en die een sterke wens hebben om van tijd tot tijd een advies naast zich neer te leggen om toch de eigen visie te volgen.

Translate »